Tarikh : 03 JUN 2011 ( JUMAAT)
Masa : 9.00 pagi - 1.00 ptg
Tempat : AI PESONA ENTERPRISE, Jalan Dusun Raja, Panji.
Resipi:
1. KEK CHIFFON OREN
2. KEK CHIFFON PANDAN
3. KEK GULUNG BATIK / SWISS ROLL
4. FREE RECIPE - BLOSSOM -
--> BAYARAN RM 70.00 (Deposit RM 30.00)
--> Tempat TERHAD!!!
--> Dapat bawa balik hasil yang dipelajari
* Berminat sila hubungi:
- 012-9603849 / 012-9864495
- SMS NAMA & IC.
!!! -> Kami akan UTAMAKAN kepada sesiapa yang bayar deposit & BOOKING melalui CALL...
2. KELAS FROZEN FOOD
Tarikh : 07 JUN 2011 ( SELASA)
Masa : 9.00 pagi - 1.00 ptg
Tempat : AI PESONA ENTERPRISE, Jalan Dusun Raja, Panji.
Resipi:
1. DONAT
2. ROTI GORENG / PAU GORENG
3. ROTI SOSEJ
4. FREE RECIPE - ROTI CANAI-
2. ROTI GORENG / PAU GORENG
3. ROTI SOSEJ
4. FREE RECIPE - ROTI CANAI-
---> BAYARAN RM 70.00 (DEPOSIT RM 30.00)
---> Tempat TERHAD !!!
* Berminat, boleh hubungi: 012-9603849 / 012-9864495 @ SMS NAMA & IC.
!!! Keutamaan akan diberikan kepada siapa yang bayar DEPOSIT & BOOKING melalui CALL...
3. KELAS COKLAT - TREND MASA KINI -
- DEMO & PRAKTIKAL..
Tarikh : 10 JUN 2011 ( JUMAAT )
Masa : 9.00 pagi - 1.30 ptg
Tempat : AI PESONA ENTERPRISE, Jalan Dusun Raja, Panji.
Resepi:
1. COKLAT OREO
2. COKLAT LOLYSTICK
3. COKLAT STRAWBERRY ALMOND
4. COKLAT MIX FRUIT + KEKACANG
5. COKLAT CRISPY
6. COKLAT BIJAN HITAM
7. COKLAT CARIOCA - COKLAT YANG ADA INTI COKLAT-
8. COKLAT TRUFEL SPLITER KEKACANG
2. COKLAT LOLYSTICK
3. COKLAT STRAWBERRY ALMOND
4. COKLAT MIX FRUIT + KEKACANG
5. COKLAT CRISPY
6. COKLAT BIJAN HITAM
7. COKLAT CARIOCA - COKLAT YANG ADA INTI COKLAT-
8. COKLAT TRUFEL SPLITER KEKACANG
9. FREE RECIPE - COKLAT WAFFER -
* Peserta akan mendapat FREE:
1. 300 gm COKLAT
2. MOULD CHOC / ACUAN COKLAT
3. PIPING BAGS
2. MOULD CHOC / ACUAN COKLAT
3. PIPING BAGS
---> BAYARAN RM 200.00 ( DEPOSIT RM 100.00)
---> Tempat TERHAD !!!
---> Dapat bawa balik hasil yang dipelajari
---> Tempat TERHAD !!!
---> Dapat bawa balik hasil yang dipelajari
* Berminat, sila hubungi: 012-9603849 / 012-9864495 @ SMS NAMA & IC..
!!! Keutamaan akan diberikan kepada siapa yang bayar DEPOSIT & BOOKING melalui CALL...
4. KELAS ROTI BAKERY ( 20+++ PATERN)
KELAS ROTI SECARA PRAKTIKAL..
*** (Kelas ini dapat membantu anda untuk membuka kedai roti)
Tarikh : 11 JUN 2011 ( SABTU )
Tarikh : 11 JUN 2011 ( SABTU )
Masa : 9.00 pagi - 5.00 ptg
Tempat : AI PESONA ENTERPRISE, Jalan Dusun Raja, Panji.
Antara bentuk roti yang akan di ajar:
1. SWEET BUN
2. KACANG ROUND
3. KACANG GULUNG
4. KACANG SILANG
5. PIZZA TWIST
6. FANCY PIZZA
7.PIZZA MINI
8. ROTI SOSEJ
9. ROTI SOSEJ BREAD CRUMB
10. ROTI TUNA
11. ROTI CHEESE
12. ROTI KELAPA
13. ROTI BUAH
14. ROTI SARDIN
15. ROTI SARDIN BREAD CRUMB
16. ROTI SIPUT
17. ROTI BURGER
18. ROTI CHICKEN FLOSS
19. CHEESE PINTAL
20. BUTTER BUN
21. DONAT
22. DONAT COKLAT
2. KACANG ROUND
3. KACANG GULUNG
4. KACANG SILANG
5. PIZZA TWIST
6. FANCY PIZZA
7.PIZZA MINI
8. ROTI SOSEJ
9. ROTI SOSEJ BREAD CRUMB
10. ROTI TUNA
11. ROTI CHEESE
12. ROTI KELAPA
13. ROTI BUAH
14. ROTI SARDIN
15. ROTI SARDIN BREAD CRUMB
16. ROTI SIPUT
17. ROTI BURGER
18. ROTI CHICKEN FLOSS
19. CHEESE PINTAL
20. BUTTER BUN
21. DONAT
22. DONAT COKLAT
---> BAYARAN RM 300.00 ( DEPOSIT RM 150.00)
---> Tempat TERHAD !!!
* Peserta dapat membuat sendiri (PRAKTIKAL) mengikut patern yang diajar.
*** SIJIL akan diberikan kepada peserta...
*** SIJIL akan diberikan kepada peserta...
* Peserta akan membawa balik hasil roti yang mereka buat secara praktikal.
!!! Peserta perlu membawa APRON & KAYU PENGGELEK.
--> Berminat !!!, boleh hubungi 012-9603849 / 012-9864495 @ SMS NAMA & IC.
!!! Keutamaan akan diberikan kepada sesiapa yang CALL & bayar DEPOSIT.
*** DEPOSIT HENDAKLAH DIBAYAR 3 HARI SEBELUM TARIKH KELAS DIADAKAN.
*** Jom sama2 kite kongsi ILMU....
No comments:
Post a Comment